fbpx

Reviews

“Nanda is iemand die de juiste snaar raakt. Ik heb heel wat tranen gelaten, van opluchting, verdriet en van geluk. Door haar geduld, aanmoediging en vraagstelling, voelde ik me begrepen, gehoord en gesteund. Zo waardevol! Van de pessimist die ik was is niet veel over, gelukkig! Want door m’n focus verschuiving is mijn hele leven veranderd, beginnend met hoe ik ’s morgens opsta. Lieve Nanda, ik ben je zo dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan! Je bent voor mij de beste coach die ik me had kunnen wensen!”

-Anneloes (28)


“I went to see Nanda because I felt lacking as a person. Like I wasn’t good enough, or not fun enough and stuff. In merely 3 sessions I felt so much better about myself. I started doing things I liked doing and were still possible given the 2020 restrictions. I felt more confident and more at ease with who I am, and that its okay to be different. I learned some valuable lessons and we also had great laughs. There was a good balance between serious and humour during our meetings, which really helped me see things from a different perspective. Which in turn helped me change my self image. I feel really positive about myself now and it shows in how other people interact with me nowadays. Amazing, really amazing, thanks Nanda!”

-Amy (22)

“Ik heb 1 videocall gehad met Nanda, en dat was precies wat ik nodig had om mn doel weer helder voor ogen te krijgen, en de stappen daar naartoe. Zo chill hoe Nanda vragen stelt, en echt meedenkt zonder het antwoord in te vullen. Geen idee hoe ze dat doet, maar het werkt steengoed! Mn business kan nu weer een nieuwe sprong maken! Super bedankt Nan!”

-M.T (37)


“Nanda straalt rust uit, dat gaf me meteen een prettig gevoel. Ik ben niet iemand die snel het achterste van d’r tong laat zien, maar in gesprek met Nanda voelde het heel normaal. Ze stelde vragen zonder oordeel, soms simpele en soms naar zaken waar ik echt goed over moest nadenken. Soms kreeg ik oefeningen mee voor thuis, waardoor de verandering in mezelf verrassend snel ging. Ik ben zo blij dat ik bij je terecht kon, je hebt m’n leven voorgoed veranderd.. Geen doorzichtig gordijn meer, ik durf mezelf nu echt te laten horen en zien en dat voelt zo bevrijdend! Dank je wel, lieve Nanda voor je aandacht, rust en begeleiding!”

-mama van Noa (38)“Heel betrokken en deskundig. Nanda hielp mij dmv visualisatie oefeningen en geleide meditaties in korte tijd inzicht te krijgen in mijn belemmerende patronen & gedachten zodat ik deze kon doorbreken. Zeer waardevol en bijzonder!”

-Lara (49)

“Ik heb even getwijfeld of ik wel iets zou schrijven, omdat het ook zo persoonlijk is, maar ik vind dat iedereen mag weten hoe goed je mij/ons hebt geholpen!

Ik lag in scheiding en wist niet goed hoe om te gaan met alles. M’n ex en ik hadden alleen nog maar ruzie, en ons zoontje kreeg er teveel van mee. Ik ben alleen naar Nanda gegaan voor hulp, ze heeft me tools gegeven en oefeningen met me gedaan zodat ik bij mezelf kon blijven. Hierdoor lukte het steeds beter om geen ruzie te krijgen. M’n zoontje is sindsdien gestopt met bedplassen.. echt bizar hoeveel effect het op ons alle 3 heeft/had. Nanda heeft zoveel geduld, stelt oprechte vragen die me deden nadenken over wat ik doe en waarom ik dat doe. Dat maakte veel duidelijk, waardoor ik me ook rustiger ging voelen. Als een soort sneeuwbal effect werd alles daardoor rustiger. Heel bijzonder en eeuwig dankbaar voor je toewijding, Nanda!”

-anoniem 

“This powerwoman turned me into a freakin’ goddess. Okay, maybe I’m overreacting, I’m not an actual goddess. But honestly, Nanda is exactly what I needed. She has a lot of compassion, and at the same time she’s not shy to ask confrontational questions. She’s super easy going and fun and she just seems to know when to ask what questions. This journey was a deep dive into my soul where I found my spirit! So grateful of meeting Nanda. (I must admit, I was sceptical at first.. how can a coach actually help me?! Well, this coach def can!)”

-Mel (31)

“Met Nanda weet je 1 ding zeker: je krijgt resultaat! Met weinig zelfvertrouwen en grote problemen op mijn werk kwam ik binnen. Nanda heeft me zo goed geholpen om m’n innerlijke kracht te vinden! Vanuit dat nieuw verworven zelfvertrouwen durfde ik m’n grenzen eindelijk aan te geven aan zowel collega’s als leidinggevende. Na een paar weken begon het op mn werk te veranderen en voelde ik me steeds meer serieus genomen. Hierdoor is niet alleen de dynamiek veranderd, maar heb ik ook echt weer plezier in wat ik doe! Dank je wel Nanda, ook voor de fijne hugs!”

-Milou (23)

Call Now ButtonBel voor een afspraak