Reviews

Cliƫnten over coach/counselor Nanda:

Heel betrokken en deskundig. Nanda helpt je dmv visualisatie oefeningen en geleide meditaties in korte tijd inzicht te krijgen in je belemmerende patronen & gedachten zodat je deze kunt doorbreken. Zeer waardevol en bijzonder. – Lara

Coach Haarlem- Nanda

Nanda is zeer bevlogen en professioneel. De mensen die ik doorverwezen heb, zijn ook erg enthousiast over haar unieke aanpak. Ik hoop dat ze haar kennis, vaardigheden en inzichten met veel mensen mag delen en dat ze een ieder weet te inspireren naar zijn/haar eigen geluk. -Barry

Feedback die ik veel te horen krijg aan het einde van een sessie:

  • Je stelt niet alleen de goede vragen, maar ook op het juiste moment..
  • Echt fijn om zo te leren voelen, confronterend, maar heel erg waardevol.
  • Na de eerste sessie voel ik echt weer hoop op verbetering!

Benieuwd naar mijn verhaal? Hier lees je het! Je kunt ook direct contact met me opnemen via de contactpagina of de belbutton (op de mobiele weergave).