fbpx

Counseling

Wanneer er onderliggende patronen of emoties een rol spelen die aandacht verdienen is counseling een effectieve manier om problemen aan te pakken. Counseling gaat dus wat verder en dieper dan coaching. Met counseling los je je innerlijke blokkades effectief op zodat je je volle potentieel tot je beschikking hebt. 

Wil je je klacht of probleem grondig aanpakken? En dus dieper gaan dan symptoombestrijding? Integratieve counseling is daar heel geschikt voor.

Je hebt ergens last van, misschien een belemmering of een trauma. Het kost je energie om zo door te gaan en je voelt je niet in balans, ongelukkig misschien zelfs. Het kan zijn dat je nog niet precies weet wat er speelt. Dit gaan we samen onderzoeken. 

Met elkaar stellen we een SMART doel op voor jou, zodat je heel duidelijk hebt waar je naartoe werkt. Doordat ik doorvraag kom je als vanzelf tot je doel, dus geen zorgen als je je doel nog niet scherp voor ogen hebt!

Iedere sessie besteden we aan hetgeen dat op dat moment het meest van belang is. Het leven is immers continu in beweging dus vanzelfsprekend lever ik maatwerk voor jou.

Wil jij je in evenwicht voelen, uit een burn-out komen, je angststoornis aanpakken, belemmerende ervaringen/gedachten/patronen oplossen, of dieper liggende emotionele klachten oplossen, dan ben je bij mij meer dan welkom voor een kennismakingsgesprek.

Het uiteindelijke doel is dat jij jouw leven vormgeeft zoals jij dat wilt. Vrij van emotionele bagage, vrij van negatieve (denk)patronen, in balans tussen werk & privé en body & mind. Zodat je vol zelfvertrouwen en energie de toekomst tegemoet treedt en écht gelukkig en succesvol bent!

Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Good To Know:

Integratieve Counseling wordt vergoed door de zorgverzekeraar in het aanvullende pakket.

In sommige gevallen heeft je werkgever een budget voor counseling. 

Call Now ButtonBel voor een afspraak