fbpx

Coaching

Coaching bestaat in vele vormen. Hoe kies je nu de juiste vorm? Dat is een onmogelijke keuze, want dan zou je je eerst moeten verdiepen in al die vormen .  Als integratieve coach (en counselor) werk ik niet volgens één enkele vorm (dus geen one size fits all mentaliteit). Ik heb als integratieve coach beschikking over en ervaring met veel verschillende technieken uit de belangrijkste coach/therapie stromingen. Iedere cliënt is uniek, en vereist dan ook een unieke aanpak. Bij mij krijg je die zodat het coachtraject ook écht aansluit bij jou als individu!

We zijn constant in beweging, cognitief, emotioneel, fysiek, sociaal… Onze behoefte verandert naarmate we ervaringen opdoen en ouder worden. Blijven doen zoals je deed is soms geen optie meer.

Heb je veel stress? Voel je je geleefd en heb je eigenlijk behoefte aan wegrennen van je huidige leven? 

Ik help je graag met het herontdekken van jezelf, het kaderen van je wensen voor je leven, het aanleren van grenzen stellen en kiezen voor jezelf. Zodat je de grip terugkrijgt over je leven! 

Hoe ziet jouw extraordinary life er eigenlijk uit?

Laten we het samen ontdekken en een stappenplan opstellen, zodat ook jij jouw extraordinary life gaat leven!


persoonlijke ontwikkeling

Relatie ontwikkeling

Een relatie kent ups en downs. Soms ontstaat er een fase van een lange down. Partners groeien uit elkaar, hebben andere opvattingen gekregen, ervaren meer onbegrip en conflict. Volstrekt normaal en tegelijkertijd heel naar. Een dergelijke situatie kan behoorlijk uitzichtloos lijken en op een breuk afstevenen. Helemaal bij een samengesteld gezin kan het erg ingewikkeld en lastig zijn.

Dat is echt het moment om hulp in te schakelen. Ik begeleid zonder oordeel, dus zonder partij te kiezen, stellen die in een dergelijke situatie verkeren. 

Door communicatie oefeningen, verbinding en begrip oefeningen, herstellen jullie je contact en de dialoog. Uiteraard nemen we ook de verschillen en kwetsuren onder de loep zodat deze opgelost en verwerkt worden. Van daaruit bouwen we verder naar een emotioneel ontvankelijke, liefdevolle relatie.

20 Minute-Match-Call

Je wilt mogelijk weten of ik de juiste coach voor jou of jullie ben? Logisch! Plan geheel vrijblijvend en kosteloos een Match-call in. We nemen dan 20 minuten de tijd om kennis te maken en de aanmeldklacht en doelen te bespreken. Klikt het tussen ons, dan maken we een vervolg afspraak! Stuur een berichtje door op 1 van de twee bovenstaande knoppen te drukken.

Call Now ButtonBel voor een afspraak