fbpx

Millenial Coaching

Je bent vrouw, mid 20 tot mid 30 jaar, aan het begin van je carrière. Je doet wat er van je verwacht wordt en probeert alle ballen hoog te houden. De verplichtingen stapelen zich op en je voelt je langzaam maar zeker leeglopen. Onzeker en in meer of mindere mate voel je je machteloos.

Herken jij je hierin? Lees dan absoluut verder!

Leef jij jouw passie? Weet je eigenlijk wel wat jouw passie is?

We zijn constant in beweging, cognitief, emotioneel, fysiek, sociaal… Onze behoefte verandert naarmate we ervaringen opdoen en ouder worden. Blijven doen zoals je deed is soms geen optie meer.

Ervaar je steeds meer stress? Voel je je geleefd, moe, onzeker en onrustig? 

Ik help je graag met het herontdekken van jezelf, het kaderen van je wensen voor je leven, het aanleren van grenzen stellen en kiezen voor jezelf. Zodat je de grip terugkrijgt over je leven, je zelfverzekerd voelt en je werkelijk passie ontdekt en ontplooit!

Hoe ziet jouw extraordinary life er uit?

Laten we het samen ontdekken en een stappenplan opstellen, zodat ook jij jouw extraordinary life gaat leven!


persoonlijke ontwikkeling

Relatie ontwikkeling

Een relatie kent ups en downs. Soms ontstaat er een fase van een lange down. Partners groeien uit elkaar, hebben andere opvattingen gekregen, ervaren meer onbegrip en conflict. Volstrekt normaal en tegelijkertijd heel naar. Een dergelijke situatie kan behoorlijk uitzichtloos lijken en op een breuk afstevenen. Helemaal bij een samengesteld gezin kan het erg ingewikkeld en lastig zijn.

Dat is echt het moment om hulp in te schakelen. Ik begeleid zonder oordeel, dus zonder partij te kiezen, stellen die in een dergelijke situatie verkeren. 

Door communicatie oefeningen, verbinding en begrip oefeningen, herstellen jullie je contact en de dialoog. Uiteraard nemen we ook de verschillen en kwetsuren onder de loep zodat deze opgelost en verwerkt worden. Van daaruit bouwen we verder naar een emotioneel ontvankelijke, liefdevolle relatie.

20 Minute-Match-Call

Je wilt mogelijk weten of ik de juiste coach voor jou of jullie ben? Logisch! Plan geheel vrijblijvend en kosteloos een Match-call in. We nemen dan 20 minuten de tijd om kennis te maken en de aanmeldklacht en doelen te bespreken. Klikt het tussen ons, dan maken we een vervolg afspraak! Stuur een berichtje door op 1 van de twee bovenstaande knoppen te drukken.

Call Now ButtonBel voor een afspraak