fbpx

Millenial Coaching

Je bent vrouw, mid 20 tot mid 30 jaar, aan het begin van je carrière. Je doet wat er van je verwacht wordt en probeert alle ballen hoog te houden. De verplichtingen stapelen zich op en je voelt je langzaam maar zeker leeglopen. Onzeker en in meer of mindere mate voel je je machteloos.

Herken jij je hierin? Lees dan vooral verder, want het kan allemaal anders!

Leef jij jouw passie? De kans is groot van niet. Veel mensen weten namelijk niet waar ze echt blij van worden, wat hun passie echt is. Zonde, nietwaar? 

We zijn constant in beweging, cognitief, emotioneel, fysiek, sociaal… Onze behoefte verandert naarmate we ervaringen opdoen en ouder worden. Blijven doen zoals je deed kan je steeds meer kosten in plaats van opleveren, en dan is datgene blijven doen soms geen optie meer.

Ervaar je steeds meer stress? Voel je je geleefd, moe, onzeker en onrustig? 

Ik help je graag met het herontdekken van jezelf, het kaderen van je wensen voor je leven, het aanleren van grenzen stellen en kiezen voor jezelf. Het oplossen van oude patronen, trauma’s en belemmerende gedachten is soms cruciaal. Zodat je de grip terugkrijgt over je leven, je zelfverzekerd voelt en jij je werkelijke passie ontdekt en ontplooit!

Hoe ziet jouw extraordinary life er uit?

Laten we het samen ontdekken en een stappenplan opstellen om jouw leven te transformeren naar geluk, balans, liefde en succes!


persoonlijke ontwikkeling

Relatiecoaching

Een relatie kent ups en downs. Soms ontstaat er een fase van een lange down. Partners groeien uit elkaar, hebben andere opvattingen gekregen, ervaren meer onbegrip en conflict. Volstrekt normaal en tegelijkertijd heel naar. Een dergelijke situatie kan behoorlijk uitzichtloos lijken en op een breuk afstevenen.

Vrouwen en mannen verschillen in wat hen raakt, hoe ze communiceren en wat een kloof in de relatie teweegbrengt. Voor vrouwen spelen overwegend gezien en begrepen worden en (emotionele) veiligheid een grote rol, terwijl voor mannen bekritiseerd worden, niet betrokken worden en gecontroleerd worden doorgaans de bottleneck vormen.

Willen jullie een bevredigende relatie, op emotioneel en fysiek/seksueel niveau, dan helpt het om verbindende, respectvolle communicatie stijlen (it’s all about the how) te leren, waardoor jullie je contact en de dialoog herstellen. Uiteraard nemen we ook de verschillen en kwetsuren onder de loep zodat deze opgelost en verwerkt worden. Van daaruit bouwen jullie met een aangevulde toolkit verder aan een emotioneel ontvankelijke, liefdevolle relatie.

20 Minute-Match-Call

Je wilt mogelijk weten of ik de juiste coach voor jou of jullie ben? Logisch! Plan geheel vrijblijvend en kosteloos een Match-call in. We nemen dan 20 minuten de tijd om kennis te maken en de aanmeldklacht en doelen te bespreken. Klikt het tussen ons, dan maken we een vervolg afspraak! Stuur een berichtje door op 1 van de twee bovenstaande knoppen te drukken.

Call Now ButtonBel voor een afspraak