Contact

Integratieve coach / counselor Haarlem

In het formulier hieronder kun je aanvullende informatie aanvragen of een afspraak maken met coach / counselor Nanda Okkinga. Wil je eerst nog even rondkijken op deze website? Meer informatie over mij en over mijn werkwijze vind je door op de linkjes te klikken.

contact coach

Voor het maken van een afspraak kun je natuurlijk ook rechtstreeks een e-mail versturen naar info@coachcounselorhaarlem.nl of bellen naar 06-40903983. Wanneer je een berichtje achterlaat per e-mail of telefoon (bellen/sms/whatsapp), wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Dit is doorgaans binnen één werkdag.

Goed om te weten over mij als coach / counselor:

  • Ik hanteer geen wachtlijst. Dit om de eenvoudige reden dat ik het ethisch niet verantwoord vind om je te laten wachten terwijl je juist graag verder wilt.  Indien er in mijn praktijk op korte termijn geen plek is, zal ik je, als jij dat wilt, doorverwijzen naar een geschikte collega coach/counselor in Haarlem of nabije omgeving. Meer over mij en mijn praktijk lees je hier.
  • Soms kunnen aanvullende vormen van therapie, begeleiding of zorg wenselijk zijn. Ik kan je tips en advies geven en indien gewenst doorverwijzen naar bekwame zorgverleners. Denk hierbij aan massage, acupunctuur, sportbegeleiding, voedingsadvies en dergelijke.
  • Een ‘klik’ is voor mij een voorwaarde voor verdere begeleiding. Ik zal je na de intake vragen wat jij wilt. Ik zal je vragen of jij je op je plek voelt bij mij en of je het idee hebt dat ik de aangewezen persoon ben om jou te begeleiden. Indien jij (of ik) geen klik-gevoel ervaart tijdens of na de intake, dan zoek ik graag met je naar een coach of counselor die beter bij je past. Andersom geldt dit uiteraard ook, indien ik het idee heb dat ik niet de aangewezen persoon ben voor jou, dan zal ik dit met je bespreken.

WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg)

Onvrede melden Ben je onverhoopt niet tevreden over mijn dienstverlening, dan kun je terecht bij erisietsmisgegaan.nl. Hier ben ik bij aangesloten mocht je een klacht willen indienen.